Преизбраха Димитър Димитров за главен изпълнителен директор на "Неохим" АД
Автор: Милен РУЗИНОВ
Публикувана на: 15 Юни 2009 | 10:41
Доверие за нов управленски мандат бе гласувано на Димитър Димитров (на снимката - бел.ред.), главен изпълнителен директор на "Неохим" АД. Решението за това е взето с пълно мнозинство на състояло се тези дни заседание на Съвета на директорите на димитровградското торово дружество.

Това информира за www.dgpazar.eu Милена Николова, завеждащ "Връзки с обществеността" в местния химически гигант.

Също с единодушие за изпълнителен директор на компанията бе посочен Васил Грънчаров, а за председател на Съвета на директорите – Димчо Георгиев.

Съставът на новоизбрания 9-членен Съвет на директорите бе определен от акционерите на торовия производител на състояло се на 12 юни Общо събрание. По време на него са приети годишните доклади и отчети на компанията и на група "Неохим", сред които докладите на регистрирания одитор и отчета на директора "Връзки с инвеститорите".

По време на заседанието си акционерите извършиха промени в устава и избраха за независими финансови одитори "Афа" ООД и "Делойт одит" ООД, информира днес Милена Николова. Също по решение на Общото събрание, печалбата на "Неохим" АД за изминалата година следва да бъде отнесена изцяло във фонд "Допълнителни резерви".

Снимка – Архив "ДП"/www.dgpazar.eu ®
© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil