Двадесет докладни записки включва проектът за дневен ред на майското заседание на ОбС
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 30 Май 2024 | 08:35

Двадесет докладни записки включва проектът за дневен ред на насроченото за тази сутрин заседание на димитровградския Общински съвет. От 9:00 ч. съветниците се събират за разискване на темите от майската сесия на местния парламент. Сред тях фигурира годишен отчет за изпълнение на концесионните договори за 2023-а година, както и предложения за отпускане на еднократни финансови помощи.

На дебат подложени ще бъдат и изготвени изменения и допълнения към действащата общинска Наредба №21. Тя описва условията и реда за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи с доказани постижения.

Очаква се днес съветниците да се запознаят и с постъпило искане за насрочване на извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К на обособената територия, обслужвана от „В и К“ – Хасково.

Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil