Медицинска сестра за обгрижване на хора с деменция търсят в конкурсна процедура
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 11 Октомври 2023 | 16:20

 

Медицинска сестра за действащия в Димитровград Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция търси тукашната градска управа. Задачата на одобрената в обявения конкурс е да планира, организира и отговаря за осигуряването на достъп до здравеопазване за всеки от потребителите. А също така да наблюдава здравословното им състояние и при нужда да оказва долекарска помощ.

Изискванията към явяващите се е да разполагат със завършено висше образование със специалност медицинска сестра, фелдшер или акушерка. Наличието на професионален опит ще се счита да предимство. А също така опитът с лица с увреждания.

Набор от кандидатстващи документи се приемат до 17 ч. на 20 октомври в сградата на Община Димитровград, като образци могат да се изтеглят от уебсайта на администрацията в раздел „Кариери“. А допълнителна информация заинтересованите могат да получат на тел. (0391) 68 299 и 0889/27 84 80.

Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil