Географска информационна система придобива Общината в обществена поръчка
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 03 Август 2023 | 17:34

Обществена поръчка за доставка на пълнофункционална географска информационна система* (ГИС), включваща компютърна техника, прилежащ софтуер и обучение на персонал обяви Община Димитровград. Прогнозната й стойност възлиза на 148 230 без включен ДДС. Средствата за закупуването са предоставени като безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Региони в растеж“.

Поръчката е разделена на три дейности. Първата включва доставката на подходящ хардуер, състоящ се от пет работни станции, сървър, UPS и допълнителни компоненти. А следващите две – на приложен лицензен софтуер и обезпечаване на дейности по миграция на данни.

Предвидено е и обучение на служители, както и гаранционна поддръжка, става ясно от приложената техническа документация.

Крайният срок за подаване на оферти и заявления за участие е 23 август т.г., посочват от тукашната градска управа.
____
*Географската информационна система (ГИС) представлява съвкупност от компютърен софтуер и хардуер за създаване, съхраняване, обработка, анализ, визуализиране и споделяне на геореферирана информация.  Географските информационни системи съчетават пространственото местоположение на обектите с описателната информация за тях

Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil