Законодателни промени обсъжда на работна среща в НСОРБ кметът Иво Димов
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 19 Януари 2023 | 13:08
 
Серия законодателни промени обсъжда на работна среща в Националното сдружение на общините (НСОРБ) кметът Иво Димов.
 
В качеството си и на зам.-председател на сдружението, градоначалникът ще дискутира с колеги от страната новите моменти в обявения за обществено обсъждане Закон за изменение и допълнение на Закона за В и К. Паралелно с това се очаква НСОРБ да се обедини около становище за подготвяните промени в Закона за енергията от възобновяеми източници. Ще се дебатира и върху теми в областта на образованието и предлаганите изменения на  Закона за предучилищното и училищното образование. 
 
Становища членовете на НСОРБ ще изразят и по Закона за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси в частта за градовете с районно деление.
 
На срещата си днес кметовете ще обсъдят и подготовката на XXXVI-о Общо събрание на Националното сдружение на общините и отчета за изтеклата 2022-а година.

Hola

© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil