Гарантират електрозахранване в региона за изборния 2-ри октомври
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 29 Септември 2022 | 21:00
 
Допълнителни сили организира „Eлектроразпределение Юг“ за гарантиране нормалното електрозахранване в Димитровград, Хасково и региона в изборния 2-ри октомври. От компанията, част от „ЕVN“, посочват, че ангажирани са над 70 дежурни екипа в готовност да реагират при нужда.
 
Дружеството ще обърне специално внимание на електрозахранването за избирателните секции, поясняват в нарочно прессъобщение от електроразпределителното дружество. Отделно в периода 30 септември - 3 октомври се прекратява извършването на всички планирани технически дейности по електроразпределителната мрежа. Такива ще бъдат извършвани единствено в случаи на неотложна необходимост и при отстраняване на възникнали повреди. 
 
Осигурени са и мобилни генератори, които да се използват при нужда за осигуряване на захранване за сградите с избирателни секции. 
 
Денонощно функционира и Диспечерският център на „Електроразпределение Юг“. В него се извършва денонощен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване – тел. 0700 1 0007.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!

Hola

© 2008-2023 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil