Над 21 докладни записки заседава днес димитровградският местен парламент
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 24 Юни 2021 | 08:30
 
21 докладни записки включва проектът за дневен ред на насроченото за тази сутрин редовно работно заседание на димитровградския местен парламент. То ще се проведе присъствено от 9 часа в многофункционална зала „Гроссето“.
 
Сред разглежданите в рамките на заседанието теми е за приемане на годишния отчет от дейността на МБАЛ „Света Екатерина” за изминалата, 2020-а година. Това става на фона на очаквания конкурс за възлагане управлението на общинското здравно заведение. В пленарна зала следва да бъде извършена и промяна на състава на комисията съгласно действащия тук Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция. 
 
Следва одобрен да бъде и годишен план за ползване на дървесина, утвърждаване на предложение за количества и единични цени за продажба на стояща дървесина на корен. Предстои създаване и на временна комисия за провеждане на тайно гласуване за удостояване с отличие „Почетен знак на Община Димитровград”.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!

© 2008-2021 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil