Общо 23 докладни записки ще разгледа на заседанието си местният парламент
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 30 Май 2019 | 08:41
 
Общо 23 докладни записки ще разгледа местният парламент по време на днешното си редовно работно заседание. Допълнение към Програмата за управление и разпореждане с общинска собственост за настоящата, 2019-а година предлага кметът Иво Димов. Пак по негова докладна предстои приемане на Годишен мониторингов доклад за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на социалните услуги в община Димитровград.
 
Очаква се и утвърждаване на Програма за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца с изявени дарби. Откриване на процедура за определяне на съдебни заседатели за Районен съд – Димитровград за мандат 2020 – 2024 г. и правила за нейното провеждане предлага председателят на ОбС Гергана Кръстева. По инициатива на кмета пък се предлага създаване на комисия за изработване на проект на наредба за условията и реда за отпускане на стипендии на студенти от Община Димитровград.
 
Сред част от останалите теми днес е и предоставяне на общински недвижим имот като дарение на Българската православна църква. За безвъзмездно ползване предоставен се очаква предоставен да бъде и общински имот на ябълковското народно читалище „Христо Ботев 1871”, както и помещение на ПП НФСБ.
 
Снимка © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2021 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil