Строителен техник с опит в асфалтирането и компютърни умения търсят в Димитровград
Автор: Соня ВАСИЛЕВА
Публикувана на: 21 Март 2010 | 10:09
Окачествител на дрехи, строителен техник и консултант по продажбите са трите нови работни места, които посредниците от димитровградското Бюро по труда обявяват на прага на новата работна седмица. За първата позиция се изисква средно общо образование и поне 5 години стаж в тази област. Работа с компютър – владеене на MS Office, и добри комуникативни умения се очаква от кандидатстващите като консултанти. За строителен техник търсени са кадри с опит в асфалтополагането, владеене на софтуерния офис-пакет на Microsoft, както и наличието на средно специално образование, полувисше или висше.

Общо 33 са новите работни места, вписани в актуалния листинг на трудовите посредници в Димитровград, показа репортерска проверка на www.dgpazar.eu. Свидетелство за правоуправление на МПС, кат. "В", се изисква от явяващите се за пласьор на ядки. Бизнесът в региона търси още двама шлифовчици на бижута, касиер-отчетник със средно икономическо образование, както и шофьор за международни превози. От бъдещия водач на ТИР се изисква кетап за правоуправление, кат. "С+Е", както и опит в транспортната дейност зад граница.

В леката промишленост незаети са четири места за шивачи. От мераклиите за тях работодателят очаква опит в цялостната изработка на облекло. Квалификация и стаж са нужни за търсената фризьорка.

Най-многобройни са предложенията за работа в хотелиерството и ресторантьорството. Болшинството от позициите там са по т.нар. сезона заетост. Шест са обявените места за сервитьорки, пет – за готвачки. Две миячки и трима работници в кухня допълват офертите за Южното Черноморие. За обслужване на клиентелата в местно заведение се са заявени още две сервитьорки.

Подробна информация може да получите в стая №6 в Дирекция "Бюро по труда", пл. "България" №1, или на тел. (0391) 620 12.

16 са вакантните работни места в съседно Хасково. Заетост за икономист, оперативен счетоводител, машинен инженер, продавач-консултант и ръчник са част от предложенията на трудовите посредници в областния град.

Снимка – www.dgpazar.eu ®
Всички права запазени!
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil