До 21 август приемат заявления за търговска дейност в рамките на Празника на града
Автор: Милен РУЗИНОВ
Публикувана на: 03 Август 2009 | 12:39
Започна набирането на молби-заявления за участие на фирми от страната и региона в ежегодния Празник на Димитровград. В нарочна заповед на кмета Стефан Димитров се регламентира начинът, по който в трите предстоящи седмици ще става вписването на мераклиите да развиват търговска дейност в дните от 29 август до 6 септември включително. Директивата на градоначалника е издадена на основание сега действащата Наредба №10 на димитровградския Общински съвет.

21 август е крайният срок, до който кандидатите да привлекат клиентела в тукашния парк "Марица" могат да наемат специално предвидените за целта терени. Исканията се депозират всеки работен ден на гише №4, намиращо се на партерния етаж в сградата на Общинска администрация. Заплащането ще става на база ползвани квадратни метра площ.

От предложението могат да се възползват както търговци на дребно и собственици на питейни заведения и кетъринг, така и съдържатели на различни по вид атракциони за деца и възрастни.

Цялостната организация по приемане на исканията за участие, настаняването на фирмите, издаване на разрешителни и упражняването на контрол ще се извършва от кметския отдел "Търговия, селско и горско стопанство". Подробна информация интересуващите се могат да получат на телефон (0391) 6 82 76.

Снимка – Архив "ДП"/www.dgpazar.eu ®
© 2008-2024 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil