Търсят предимно строителни работници, местата за висшисти - нископлатени и кът
Автор: Соня ВАСИЛЕВА
Публикувана на: 02 Март 2009 | 10:54
Предимно в пътното, гражданско и промишлено строителство са съсредоточени вакантните работни места, предлагани през тази седмица от димитровградското Бюро по труда. 36 e броят на свободните длъжности. 19 от тях са отредени за различни специалисти в сферата на строителството.

Търсят се десет работници с подходяща допълнителна квалификация, както и строителни техници. Последните трябва да са профилирани в пътно строителство, в геодезия и картография или в бордюрополагане и асфалтополагане. За висшисти в тази сфера са отредени две места. Необходими на бизнеса са двама инженери. Единият трябва да е специализиран в промишлено и гражданско строителство, а другият – в пътно. В тазседмичния листинг на трудовите посредници фигурират още щатове за багеристи и за машинисти на пътно-строителна техника.

За пореден път незаети остават вакантните работни места за счетоводител, търговски представител и за ръководител "Младежки дейности и програми". И за трите длъжности изискваното образование е висше. Предлаганото възнаграждение възлиза на 350 лева месечно. В областта на хотелиерството и ресторантьорството се търсят по един готвач, работник в кухня, камериерка и барман.

Сред останалите оферти на димитровградското Бюро по труда фигурират места за заварчик CO2, за треньор по плуване, шлосер, шофьор на такси и шивач. Предложенията на посредниците се изчерпват с вакантен щат за носач-товарач и за пазач.

Снимка – Архив "ДП"/www.dgpazar.eu ®
© 2008-2020 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil