“Димитровград с оборудване за отдалечена диагностика на пациенти“ - преглед на печата
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 30 Юли 2019 | 17:11
“Димитровград с оборудване за отдалечена диагностика на пациенти“ - под това заглавие излезе новият брой на вестник „Димитровградски пазар“. Става дума за закупен тези дни по проект мобилен медицински комплекс, разположен на платформата на бус „Ивеко“. Занапред той ще обслужва жители на отдалечените населени места в общината, като е снабден и с платформа за трудноподвижни и възрастни хора.
 
„Планов ремонт затваря за две седмици участък от бул. „Съединение“, предупреждава вестникът. Теми в актуалното издание са предстоящите ремонтни дейности в сградата на общинския драматичен театър, както и в културен дом „Химик“. На обновяване подложена ще бъде и асфалтовата настилка по една от най-невралчните откъм трафик димитровградски улици - „Бузлуджа“, посочва още печатното издание. В него може да откриете информация и за предстоящата процедура за избор на нови съдебни заседатели в димитровградския Районен съд, както и за проекта за безплатно газифизиране на домакинства по спе(елен от администрацията на кмета Иво Димов проект за подобряване качеството на атмосферния въздух. С екологична насоченост е и информацията за въвеждане в експлоатация на система за мониторинг за качеството на питейната вода.
 
В 16-страничното цветно издание може да откриете и най-големия в цяла Хасковска област масив от над 2 000 безплатни обяви на граждани и фирми за работа; продажба, отдаване под наем, замени и покупка на недвижими имоти, битова и професионална техника. Налични са и свободните работни места в Бюрата по труда, както и много справочна и бизнес-информация.
 
От днес вестникът е наличен в специализираната
разпространителска мрежа на "Lafka",
както и на стелажите на партньорските обекти.
 
Снимки © www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2020 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil