Старши специалист и инспектор в отдел търси да назначи Община Димитровград
Автор: www.DGPAZAR.eu
Публикувана на: 18 Април 2019 | 11:01
 
Старши специалист и инспектор в отдел „Инвестиционна дейност, околна среда и води” търси да назначи Община Димитровград. Вакантните позиции са обявени и чрез посредниците от местното Бюро по труда. Изискване за заемане на първата длъжност е наличието на средно образование с професионално направление “Архитектура и строителство”, както и поне година опит. Като допълнителни условия е посочено компютърна грамотност и владеене на MS Office и Internet.
 
За позицията на инспектор изискванията са свързани с наличието на висше образование с професионално направление инженер със специалност в областта на промишленото и гражданското строителство, архитектурата, енергетиката, електротехниката, транспортното строителство или ВиК. Условие към кандидатите е и придобит поне година професионален опит, както и добра компютърна грамотност.
 
Заявление, автобиография, както и копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен и допълнителни квалификации се приемат на партерния етаж на Община Димитровград, гише “Деловодство” в срок до 30 април т.г. А допълнителна информация в делнични дни заинтересованите могат да получават на тел. (0391) 68 239.
 
Снимки © Архив www.DGPAZAR.eu
Всички права запазени!
© 2008-2020 www.dgpazar.eu/MediaArt News & Advertising group. Всички права запазени!
Съдържанието на новинарския портал www.dgpazar.eu, както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права! Всички статии, репортажи, интервюта, журналистически коментари, анализи и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са авторски - собственост на www.dgpazar.eu, освен ако изрично е упоменато друго. Допуска се публикуване на текстови материали единствено след писмено съгласие на www.dgpazar.eu и управляващия медиата с добавяне на хиперлинк към първоизточника. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е категорично забранено! След предварително документиране на нарушението, www.dgpazar.eu запазва правото си без предупреждение да предявява съдебен иск към нарушителите съгласно действащия Закон за авторското право и сродните му права!
Created and design by Studio AvangardStil